Over Voila InterieurWie zijn we?

Ruim 15 jaar geleden kwamen Koen en Philip samen terecht in de verfwereld.  Hier zetten ze hun eerste stappen in de wereld van decoratie en inrichting.  Het adviseren van professionele schilders, particuleren en architecten wakkerde hun passie verder aan.  Deze passie werd versterkt nadat ze samen schrijnwerk gingen verkopen.  Ook hier werd dagelijks beroep gedaan op hun kennis.  Veelvuldig kregen ze vragen over gordijnen, kleuren en inrichting.  Het was hier dat het idee van voila-interieur.be begon te groeien.  Ze beslisten om oude connecties aan te spreken en startten het concept interieuradvies bij uw thuis.

Koen

Zaakvoerder

Philip

Zaakvoerder
De zaakvoerders
?
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers!
Solliciteer bij ons!

Hoe gaan we te werk?Persoonlijk, met het oog op een duurzame oplossing.

1.Offerteaanvraag

Contacteer ons voor een vrijblijvende en een gepersonaliseerde offerte.  Dit kan telefonisch, via mail of heel eenvoudig via ons contactformulier.  Wij nemen dan onmiddellijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

2.Bezoek bij je thuis

Op het afgesproken tijdstip komen wij bij jou langs.  Tijdens dit bezoek luisteren wij naar je wensen en adviseren we op maat.  Wij brengen onze collecties mee en zoeken samen naar kleuren en modellen die jouw interieur de nodige gezelligheid en stijl geven.  Uit onze kleurstalen kan je onmiddellijk het kleur bepalen die het perfecte geheel vormt met je bestaand interieur.

3.Offerte

Kort na ons bezoek ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.  Hierin vind je een transparant overzicht van hetgeen we samen hebben besproken.

4.Uitvoering

Onze eigen plaatsingsdienst kan zorgen voor een vlotte en zorgeloze installatie voor al onze producten.  Daarnaast kunnen wij jou ook assisteren om de plaatsing zelf uit te voeren.  Al onze systemen zijn éénvoudig op te hangen of te plaatsen, wij geven de nodige begeleiding van a tot z.